Steun Skate4Air in de Telegraaf Skate Arnhem

Heel Gelderland op skates. Dat is de bedoeling deze zomer. Nu voor het eerst de wereldkampioenen op skates naar Nederland komen, mag natuurlijk geen skater ontbreken. Op zondag 8 juli krijgt iedereen de kans mee te doen aan de Telegraaf Skate Arnhem.


Terwijl de wereldkampioenen voor de laatste dag strijden om de medailles in Arnhem, kun iedereen skaten door de zuidelijke binnenstad. Nog nooit eerder werd hier een skatetocht georganiseerd. Speciaal voor de skaters is het parcours autovrij gemaakt, zodat niets ze in de weg ligt om zoveel mogelijk rondjes voor Skate4AIR te skaten. De bedoeling is dat er op 8 juli zoveel mogelijk geld ingezameld wordt voor het onderzoek naar taaislijmziekte.
De skaters gaan over de Markt en uiteraard over het 400 meter parcours bij de Blauwe Golven. Ze passeren de Sint Eusebius Kerk en rijden ook een deel over het marathonparcours waar een paar uur daarvoor de kersverse wereldkampioen nog overheen heeft geracet. Ook flitsen ze langs te tribunes waar de eigen fans de rijders kunnen aanmoedigen om nog meer rondjes te skaten.
Onderweg worden de rijders uiteraard aangemoedigd en blijven ze ritme houden door de opzwepende muziek. Dit alles in WK look & feel met vermaak, entertainment en foodtrucks.
Waar wacht je nog op? Trek jij je skates aan voor Skate4AIR? Kijk snel op www.telegraafskatearnhem.nl

Artikel geplaatst op: 03 juni 2018 - 09:08

Gerelateerd

Delen