Wees er snel bij! Ticketverkoop WK Inline 

Het wereldkampioenschap inlineskaten is voor Nederland een uniek evenement. Nog nooit in de lange historie van het WK werd er binnen onze grenzen gestreden om de wereldtitels. En natuurlijk kun je erbij zijn. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

De piste in Heerde, waar de eerste drie dagen van het WK wordt gestreden.


Tickets zijn nodig om het eerste deel van het WK bij te wonen. Dat heeft plaats op de piste in Heerde, waar drie dagen lang vele onderdelen worden afgewerkt. Geniet van de spectaculaire sprintnummers, die volop actie bieden. Daarnaast staan er boeiende nummers als de puntenkoers, de afvalkoers en de aflossing op het programma. Maar dan genoeg om van te genieten.
Het programma in Heerde is verdeeld in een ochtendsessie en een avondsessie. Toegang per sessie kost 12,50 euro, maar voor een dagkaart tel je slechts 15 euro neer. Kinderen van 12 tot 18 jaar betalen voor een dagkaart vijf euro. Het is echter ook mogelijk een passepartout aan te schaffen voor alle wedstrijddagen in Heerde. Voor volwassenen kost het passepartout slechts dertig euro, terwijl kinderen van 12 tot 18 jaar de helft betalen: vijftien euro.
De wedstrijden in Heerde worden verreden van 1 tot en met 3 juli. Na een rustdag op 4 juli gaat het van 5 tot en met 8 juli verder in Arnhem met het wegprogramma. Dat is voor alle liefhebbers gratis toegankelijk.
Tickets voor het WK Inlineskaten zijn verkrijgbaar op de volgende site: https://www.schaatsen.nl/tickets/inline-skaten/

Artikel geplaatst op: 06 juni 2018 - 09:09

Gerelateerd

Delen