Melissa Wijfje kiest voor Palet Vastgoedonderhoud

Melissa Wijfje is de nieuwste aanwinst van Team Palet Vastgoedonderhoud. Daarmee gaat ze de marathon combineren met de langebaan. Voor die laatste discipline vond de Heerenveense al onderdak bij het langebaanteam van het Gewest Fryslân.

Melissa Wijfje.

Melissa Wijfje (22) is afkomstig van het team Justlease.nl, dat na het afgelopen seizoen ophield te bestaan. ,,Dat ik komend seizoen marathons zou rijden was wel zeker. Dat Team Palet Vastgoedonderhoud mij vervolgens de kans biedt om bij hen aan te sluiten is perfect. Mede door de samenwerking die er is tussen Team Palet en het Gewest Fryslân zijn er korte lijnen tussen sporters en begeleiding'', vertelt Wijfje, die straks in de marathons uitkomt onder het beennummer 34.

Ploegleider Eelco Kooistra is al net zo tevreden. ,,We staan er om bekend dat we de wedstrijden hard maken, met de komst van Melissa hebben we er een pure hardrijdster bij die ons hier komend seizoen zeker bij gaat helpen. Na het stoppen van Elma de Vries begon de zoektocht naar een vervangster. Door de samenwerking die we hebben met Gewest Fryslân kwam Melissa op ons pad. Een mooie aanvulling voor ons team.''

Het team van de hoofdsponsor uit Genemuiden zal komend seizoen naast Melissa Wijfje bestaan uit Jade van der Molen, Imke Vormeer en Ineke Dedden. Het marathonschaatsseizoen begint op zaterdag 20 oktober in Amsterdam.

Artikel geplaatst op: 10 juli 2018 - 11:33

Gerelateerd

Delen